tiistai 23. marraskuuta 2010

Appelsiini-suklaakakku




Lupasin viedä lomalta palaavalle työkaverilleni jotain kakkua ja päätin tehdä jonkun kahvikakun. Appelsiini ei oikein maistunut kakussa, koska en laittanut appelsiinin kuorta ollenkaan, lisäsin vain mehun määrää.

250 g margariinia
2 ½ dl sokeria
4 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
100 g suklaarouhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ appelsiinin raastettu kuori
0,75 dl appelsiinimehua

  • Vaahdota sulatettu margariini ja sokeri.
  • Lisää kananmunat yksitellen vaahdon joukkoon.
  • Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan appelsiinin kuoren ja mehun kanssa.
  • Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
  • Paista 175 asteessa n. tunti.

1 kommentti: