sunnuntai 22. elokuuta 2010

Toffeesuklaamuffinit


  • Kinuskikissan-sivuilta löytyy muutama resepti muffineille ja päätin kokeilla jotain niistä. Päädyin Toffeesuklaamuffineihin, koska ohje vaikutti helpolta ja nopealta. Halusin myös tietää miltä tuo Pandan toffeesuklaa maistuu muffineissa. Hyviähän nuo oli, myös ilman minkäänlaista kuorrutusta. Mieheni todella tykkäsi näistä, mikä on ihme, koska hän pitää yleensä vain marjamuffineista.
  • Ohje löytyy täältä, mutta laitan sen vielä tähän omalle sivulleni.

150 g margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 rkl kaakaojauhetta
1 1/2 dl maitoa tai kermaa
1 levy (100 g) Pandan Toffee-suklaata

  • Leikkaa suklaalevy veitsellä rouheeksi tai säästä palat kokonaisina muffinssien sydämiksi. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa kannattaa käyttää isompia muffinssivuokia, sillä paloja tulee yhdestä levystä 15 kpl.
  • Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Mikäli käytät rouhetta, lisää se lopuksi nuolijalla sekoittaen taikinaan.
  • Täytä muffinssivuoat taikinalla. Jos teet toffeesydänversion, nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle suklaanpala ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti