torstai 17. kesäkuuta 2010

Inspiraatio hukassa ja viikonloppu "leskenä"

Täällä näytön takana on allekirjoittanut, jolla on kadonnut inspiraatio.. Viime ajat ovat olleet kiireisiä ja siitä johtuen minuun on iskenyt väsymys. Tekisi kovasti mieli leipoa, mutta heti, kun on aloittamassa niin eihän siitä tule mitään..

Sillon ei kannata ryhtyä leipomaan, kun ei ole siihen fiilistä! Tämän opin kantapään kautta maanantaina. Huomasin jostin lehdestä Helpot muffinit-ohjeen ja ajattelin, että tuo sana "helppo" voisi olla hyvä valinta siihen olotilaan suhteutettuna. Taikina oli hyvin "vetistä" vaikka olin koko ajan seurannut sanatarkkaan ohjeita. Lisäsin vähän jauhoja, että takinasta tulisi kiinteämpää. Muffinit olivat ulkoasultaan oikein onnistuneita, mutta siihen se onnistuminen sitten jäikin :D Muffinit olivat sitkeän pumpulimaisen höttöä ja ne sai repiä voimalla muffinipapereista pois... ETTÄ NÄIN! :) Eli tänne ei ole tiedossa höttö-muffineista kuvia/reseptiä :D

Huomenna parempi puoliskoni lähtee mökkeilemään kavereidensa kanssa (juomaan olutta ja pelaamaan kesäpelejä) ja minä jään nyhjöttämään kotiin kissanrontin kanssa. Jospa sitä olisi huomenna/ylihuomenna innostusta enemmän, niin voisi jotain leipoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti